Βιομηχανική Co. Asiaprint Guangzhou, ΕΠΕ.

Co. εξοπλισμού εκτύπωσης Jiangchuan Guangzhou, ΕΠΕ.

                                        -- Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας!   

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Αρχική Σελίδα

Guangzhou Asiaprint Industrial Co.,Ltd. Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας Μηχανή μεταφοράς θερμότητας κυλίνδρων για την πώληση
καλής ποιότητας Περιστροφική μηχανή μεταφοράς θερμότητας για την πώληση
Το υφαντικό εργοστάσιό μου χρησιμοποιεί τη μηχανή μεταφοράς θερμότητάς σας, τα οποία μεταφέρουν την ποιότητα εκτύπωσης είναι τέλεια. Σας ευχαριστούμε!

—— Mrs Plapplueng Kumbuatong

Είμαστε τιμή για να είμαστε ο διανομέας από Asiaprint, ευχαριστίες για τη βοήθεια μας να συλλάβουν οι εμπορικές ευκαιρίες καθώς επίσης και να ικανοποιήσουν οι τελικοί πελάτες.

—— Mr. Carlos.a.samayoa

Όχι μόνο καλός προμηθευτής συνεργάζομαι στην Κίνα, αλλά το χρυσό συνεργάτη που παίρνω μαζί με. Σαν πράκτορα, απολαμβάνω πραγματικά τη win-win σχέση συνεργασίας μας.

—— Mr. Gabriel Cole

Είμαι Online Chat Now

Guangzhou Asiaprint Industrial Co.,Ltd.

Συγκόλλησης
Συγκόλλησης Συγκόλλησης
1 2 3 4 5 6
Παραγωγή προφίλ Γραμμή

Το εργοστάσιό μας έχει δύο βάσεις παραγωγής για τη μηχανή Τύπου θερμότητας και τον εκτυπωτή Inkjet εξάχνωσης. Συμπεριλαμβανομένης της ένωσης του εργαστηρίου, η σφράγιση του εργαστηρίου, εργαστήριο απαλοιφής, τελειώνει το εργαστήριο επεξεργαμένος στη μηχανή, κάμπτοντας εργαστήριο, εργαστήριο πινάκων κυκλωμάτων, εργαστήριο συγκέντρωσης μηχανών μεταφοράς θερμότητας κυλίνδρων, χειρωνακτικό εργαστήριο συγκέντρωσης μηχανών Τύπου θερμότητας, μεγάλο εργαστήριο συγκέντρωσης μηχανών μεταφοράς θερμότητας μεγέθους, εργαστήριο συγκέντρωσης εκτυπωτών εξάχνωσης χρωστικών ουσιών, eco-διαλυτικό εργαστήριο συγκέντρωσης εκτυπωτών, UV εργαστήριο συγκέντρωσης εκτυπωτών. Επομένως, έχουμε μια μοναδική και βαθιά κατανόηση της βιομηχανίας εκτύπωσης.

 

Εργαστήριο Metiral

 

Συγκεντρώστε το εργαστήριο

 

Αποθήκη εμπορευμάτων

OEM / ODM Προφίλ

Είμαστε ελεγχόμενος προμηθευτής με το CE, SGS πιστοποιητικό, αξιολόγηση των προμηθευτών περασμάτων. Έχουμε τις πρακτικές και τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου μας που ενσωμάτωσαν στην ακριβή διαχείριση ελέγχου ποιότητας των προϊόντων, ώστε να εξασφαλιστούμε ότι κάθε προϊόν που παραδίδεται στον πελάτη έχει ίδιο τον υψηλό - ποιότητα. Όχι μόνο η εσωτερική εμπορική επιχείρηση αλλά και ο μεγάλος στο εξωτερικό έμπορος είχαν το cOem στο εργοστάσιό μας.

 

Ε & Α Profile

Η νέα βάση εργοστασίων μας έχει 15.000 τετραγωνικά μέτρα. Είναι μια τεράστια βάση παραγωγής που ενσωματώνονται με στο κέντρο ερευνητικοου και ανάπτυξης, πωλήσεις και κέντρο επίδειξης, ποιοτικός έλεγχος και εξεταστικό κέντρο, γραμμή παραγωγής και αποθήκη εμπορευμάτων και διοικητική μέριμνα. Κάνει τις δυνατότητές μας Ε&Α, σχεδίου, παραγωγής, μάρκετινγκ και υπηρεσίας μεταπωλήσεων που ενισχύονται.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Asiaprint Industrial Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. May

Τηλ.::+86--13828489871

Φαξ:86-20-28139689

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Προβολή περισσότερα για μας :  Περίπου εμείς   Ποιοτικός έλεγχος